Hepimiz bir dönem ya Minecraft oynadık ya da halen oynuyoruz. Birçok kişi şikayet etmeyi bitiremediği Java sürümünün optimizasyonundan bıkıyor bende çözüm olarak bu modları sizlere sundum modları kullandığımda ciddi bir FPS artışı gördüm, oyunum akıcılaştı uçuk FPS'ler değil ama oyunun performansını gerçekten artırıyor, modların
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
linklerini bıraktım. Üstüne tıklamanız yeterli.2.
Giriş yap veya üye ol.
Bu modun yaptığı şey gerçek anlamda FPS'i gururlandırmaktır. Ek herhangi bir özelliği bulunmasa da saf güce çok yüksek katkısı bulunur.
3.
Giriş yap veya üye ol.
Yukarıdaki Lithium gibi bu da FPS'yi uzaya çıkarıyor. Ekstra olarak oyundaki "grafikler" menüsünü yeniden tasarlıyor ve yeni özelleştirme seçenekleri ekliyor. Ayrıca bu mod OptiFine'ın rakibi. Son zamanlarda testlerde Sodium daha önde çıkıyor.
4.
Giriş yap veya üye ol.
Bu mod oyunun ışık motorunu yeniden optimize bir şekilde inşa ediyor. Bu şekilde blok koyma/kırma ışık yayan blokların işleme süresi gibi birçok farklı alanda işlevi var ve bence bu listedeki en işlevli mod. (bu yüzden sona sakladım.) Ayrıyeten chunk(yığın) güncellemelerini oldukça hızlandırıyor. Bu modun rakibi Phosphor'a oranla çok daha hızlı çalışıyor.
Modların FPS'nize etkisini yazın, eklememi istediğiniz modları da eklerim. Sorun olursa çekinmeyin.