Günümüzde pek çok kişi ve şirket e-ticaret sitesi sahibi olarak işini internet ortamına taşımak ve ürünlerini müşterileriyle kolaylıkla buluşturmak istiyor. Ancak web sitesi tasarımı ve kodlanması aşamaları profesyonel yetkinlikler istediği ve yüksek maliyetler ile gerçekleştirilebildiği için e-ticaret sitesi sahibi olmak isteyenleri zorlayıcı süreçler bekleyebiliyor. Aslında bu gibi süreçler ile yorulmadan, kolayca kendi e-ticaret sitenizi oluşturmanız da mümkün.
Bu yazımızda e-ticaret sitenizi kolaylıkla kurabilmenizi sağlayan hazır scriptlerden Opencart’ın yine Opencart gibi Linux işletim sisteminde çalışan Cpanel üzerinde kurulumunu sizler için ele aldık.
Hazırsanız hemen başlayalım,
Opencart Nedir?
Opencart işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformudur. Açık kaynak kodlu olması sebebiyle geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunması ve kullanıcı dostu ara yüzüyle e-ticaret sektörü için en çok tercih edilen hazır scriptler arasında yer almaktadır.
Opencart’ın Avantajları Nelerdir?
Aşağıdaki video izleyerek opencart sistemini kurabilirsiniz..
Takıldığınız yerde destek almak için bu konu altında yorum yapabilirsiniz....
Bu yazımızda e-ticaret sitenizi kolaylıkla kurabilmenizi sağlayan hazır scriptlerden Opencart’ın yine Opencart gibi Linux işletim sisteminde çalışan Cpanel üzerinde kurulumunu sizler için ele aldık.
Hazırsanız hemen başlayalım,
Opencart Nedir?
Opencart işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformudur. Açık kaynak kodlu olması sebebiyle geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunması ve kullanıcı dostu ara yüzüyle e-ticaret sektörü için en çok tercih edilen hazır scriptler arasında yer almaktadır.
Opencart’ın Avantajları Nelerdir?
- Kolay kurulum ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde yönetim kolaylığı kazabilirsiniz.
- PHP tabanlı ve MySQL veri tabanı kullanılan bir platform olduğu için ihtiyaçlarınız doğrultusunda kolaylıkla geliştirmeler gerçekleştirebilirsiniz.
- Sınırsız ürün, üretici ve kategori eklemesi yapabilirsiniz.
- Edineceğiniz SSL sertifikası ile bütün bankaların sanal pos sistemlerini kullanabilirsiniz.
- API desteği sayesinde gerekli entegrasyonları gerçekleştirebilirsiniz.
- Çok çeşitli eklenti ve tema alternatiflerinden ihtiyaçlarınıza en uygununu seçip, kullanabilirsiniz.
- Muhasebe entegrasyonu sayesinde muhasebe hesapları ile entegre bir şekilde çalışmalarınızı yürütebilirsiniz.
- Pazarlama modülü, ödeme yönetim modülü, kargo yönetim sistemi gibi pek çok modül sayesinde müşterilerinize kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz.
Aşağıdaki video izleyerek opencart sistemini kurabilirsiniz..
Takıldığınız yerde destek almak için bu konu altında yorum yapabilirsiniz....