Teknoloji tutkunlarına özel, teknolojinin kalbinin attığı foruma hoş geldiniz! 👋

Teknoloji dünyasına tam anlamıyla dalmak için foruma katılın! 🚀 Eşsiz içeriklere erişmek için hemen kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsiz – geleceğin teknolojisine birlikte adım atalım! 😊

Opencart Nedir? Opencart Kurulum İşlemi Nasıl Yapılır?

ByJiLeT

Kayıtlı Kullanıcı
Web sitesi
bknsoft.com
Günümüzde pek çok kişi ve şirket e-ticaret sitesi sahibi olarak işini internet ortamına taşımak ve ürünlerini müşterileriyle kolaylıkla buluşturmak istiyor. Ancak web sitesi tasarımı ve kodlanması aşamaları profesyonel yetkinlikler istediği ve yüksek maliyetler ile gerçekleştirilebildiği için e-ticaret sitesi sahibi olmak isteyenleri zorlayıcı süreçler bekleyebiliyor. Aslında bu gibi süreçler ile yorulmadan, kolayca kendi e-ticaret sitenizi oluşturmanız da mümkün.

Bu yazımızda e-ticaret sitenizi kolaylıkla kurabilmenizi sağlayan hazır scriptlerden Opencart’ın yine Opencart gibi Linux işletim sisteminde çalışan Cpanel üzerinde kurulumunu sizler için ele aldık.
Hazırsanız hemen başlayalım,

Opencart Nedir?

Opencart işini internet ortamına taşımak ve e-ticaret yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş PHP tabanlı, açık kaynak kodlu ve ücretsiz bir e-ticaret platformudur. Açık kaynak kodlu olması sebebiyle geliştirilebilir bir web sitesi altyapısı sunması ve kullanıcı dostu ara yüzüyle e-ticaret sektörü için en çok tercih edilen hazır scriptler arasında yer almaktadır.

Opencart’ın Avantajları Nelerdir?

• Kolay kurulum ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde yönetim kolaylığı kazabilirsiniz.
  • PHP tabanlı ve MySQL veri tabanı kullanılan bir platform olduğu için ihtiyaçlarınız doğrultusunda kolaylıkla geliştirmeler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sınırsız ürün, üretici ve kategori eklemesi yapabilirsiniz.
  • Edineceğiniz SSL sertifikası ile bütün bankaların sanal pos sistemlerini kullanabilirsiniz.
  • API desteği sayesinde gerekli entegrasyonları gerçekleştirebilirsiniz.
  • Çok çeşitli eklenti ve tema alternatiflerinden ihtiyaçlarınıza en uygununu seçip, kullanabilirsiniz.
  • Muhasebe entegrasyonu sayesinde muhasebe hesapları ile entegre bir şekilde çalışmalarınızı yürütebilirsiniz.
  • Pazarlama modülü, ödeme yönetim modülü, kargo yönetim sistemi gibi pek çok modül sayesinde müşterilerinize kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz.
Opencart Kurulum İşlemi Nasıl Yapılır?

Aşağıdaki video izleyerek opencart sistemini kurabilirsiniz..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Takıldığınız yerde destek almak için bu konu altında yorum yapabilirsiniz....

Ap Yazılım

Ap Yazılım Founder
Admin
Web sitesi
apyazilim.com.tr
Elinize sağlık güzel bir içerik

Lütfen dikkat !!!
Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0 | Üyeler: 0 | Ziyaretçiler: 0)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Teknoloji tutkunlarına özel, teknolojinin kalbinin attığı foruma hoş geldiniz! 👋

Teknoloji dünyasına tam anlamıyla dalmak için foruma katılın! 🚀 Eşsiz içeriklere erişmek için hemen kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsiz – geleceğin teknolojisine birlikte adım atalım! 😊