CS2'yi indirdim, ayarlarını yaparken 4:3 / 1280x1024 çözünürlükteyken yüksek grafik ayarlarını seçince oyun dondu (ekran kartım çöktü diye tahmin ediyorum) ve hiçbir şekilde bir tepki vermedi. Bilgisayarın kasasından kapatma tuşuna basılı tuttum, kapandıktan sonra 30 saniye bekledim ve bilgisayarı açtığımda, masaüstü tıpkı cs2 gibi 4:3 ve 1280x1024 çözünürlükteydi. Evet çözünürlük ayarlarında değiştirmeye çalıştığımda çözünürlük kilitlenmiş, değiştirilemez görünüyordu. Hz oranı da öyle. Monitörüm 240 Hz olmasına rağmen 60Hz sabitlendi) Aynı sorunu yaşayanlar için çözümünü anlatıyorum
(Win) + X tuşuna basın.
Aygıt Yöneticisi"ne girin.
Yeşil kalem ile işaretlenmiş "Görüntü bağdaştiriciları"na tıklayın.
Hangi ekran kartını kullanıyorsanız onun adı yazacaktır. Bende AMD Radeon RX 6700 yazıyor. O yazıya da sağ tıklayın ve "cihazı kaldır." seçeneğine tıklayın. Size onaylıyor musunuz? diye bir metin gelecek,
"Bu cihazın sürücüsünü kaldırmayı deneyin." butonuna
tıklamadan "kaldır" seçeneğine tıklayın.
Bu kadar, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve orijinal çözünürlüğünde başlayacaktır. Bilgisayar tekrar başladığı için cihazı kaldır deseniz bile, sistem ekran kartınızı tekrar tanıyacaktır ve Driver ayarlarınız sabit kalacaktır bir riski yok

Çözünürlük sıfırlamak için deneyebilirsiniz. Umarım yardımı dokunur.