Nothing, Türkiye’de Üretime Başlıyor!
Dünyaca ünlü teknoloji markası Nothing, üçüncü üretim üssü olarak Türkiye’yi seçti! Evofone iş birliğiyle İstanbul Tuzla’da kurulacak fabrikada, cep telefonları ve teknolojik aksesuarların üretimi yapılacak.
Bu yatırım, Türkiye ekonomisine katkı sağlarken, istihdam fırsatları da yaratacak. Üretim mühendisi, kalite kontrol uzmanı ve teknisyen gibi birçok pozisyon için işe alımlar başladı.
Türkiye’deki bu hamle, Nothing’in ürünlerini daha rekabetçi fiyatlarla sunmasını ve kullanıcı kitlesini genişletmesini sağlayacak. Teknoloji tutkunları için heyecan verici bir gelişme!
Nothing’in Türkiye’ye Katkıları
- Ekonomik Destek: Yerel üretimle Türkiye’nin teknoloji sektörüne dinamizm katacak ve ekonomik büyümeye katkı sağlayacak.
- Rekabetçi Fiyatlar: Türkiye’de üretilen ürünler, daha uygun fiyatlarla tüketiciye ulaşarak teknolojiye erişimi kolaylaştıracak.
- Yeni İş Fırsatları: Tuzla’daki fabrika, birçok mühendislik ve teknisyen pozisyonu için istihdam olanakları sunacak.
- Teknoloji İhracatı: Türkiye, Nothing’in küresel pazara açılan üretim üssü haline gelerek teknoloji ihracatını artıracak.